Moderátorka Soňa Skoncová na dovolenke s rodinou žiari šťastím: Pozrite na tú nádheru!

Moderátorka Soňa Skoncová si aktuálna užíva vytúženú dovolenku s rodinkou a na záberoch, ktoré zverejnila na svojom Instagrame, doslova žiari šťastím. Pozrite, ako malý Robko aj Elizka vyrástli!

Moderátorka relácie Top Star, Soňa Skoncová, si aktuálne užíva dovolenku pri mori s rodinou a zábery, s ktorými sa podelila na sociálnej sieti, hovoria za všetko. Ako destináciu zvolili Formenteru, španielsky ostrov a nemohli urobiť lepšie. Žiaden mráčik, nádherná pláž a dokonalé počasie. Aj to určite prispelo k tomu, že si rodinka užíva dovolenku naplno. Soňa zverejnila niekoľko záberov s deťmi a musíme uznať, že Elizka aj Robko poriadne vyrástli. Na fotkách sú rozkošní a je vidieť, že im zmena prostredia maximálne vyhovuje. Krásne dovolenkové fotky nájdete v galérii.

Nádherný deň je za nami. Z pláže domov sa nesie Elizka v nosiči. Ach ako to milujem, veď nedávno tam bol Robko. Práve on ma naučil užívať si ten prítomný okamih, pretože nevieme kedy “to” skončí a ako veľmi nám to bude chýbať. Platí to, samozrejme, aj na množstvo iných momentov, ktoré zo dňa na deň pominú. Aj tie nie moc príjemné. Vždy si pripomínam legendárnu vetu. Je to len obdobie. A dvojnásobne to platí aj na tie krásne chvíle, napísala moderátorka pod jednu z dovolenkových fotiek,” napísala moderátorka pod jednu z dovolenkových fotografií.