Objavili sme nové kuchárske hviezdy: Cesnaková vojna priniesla jasných víťazov!

Pozrite sa na šikovné talenty novej kulinárskej šou.

Nová relácia, ktorá je nielen o varení, ale najmä o rodine, súťažení a zábave, Moja mama varí lepšie ako tvoja, prichádza už čoskoro na vaše obrazovky. Aby sme vám priniesli tých najlepších a najzaujímavejších súťažiacich z celého Slovenska, pripravili sme množstvo kastingov, ktoré sú už teraz v plnom prúde. Uplynulý týždeň sme vás stihli navštíviť hneď na štyroch miestach vo Veľkom Mederi, Šamoríne či Bratislave. Vybrali sme sa priamo za vami na tie najfrekventovanejšie aj menej frekventované miesta, na ktorých sme našli množstvo šikovných dvojíc, ktorým sme zadali úlohy vo varení jedál a preverovali ich zručnosti za v čo najkratšom čase. Niektorým súťažiacim sme zadali úplne jednoduché úkony, ako napríklad nakrájať zemiaky, cibuľu či cesnak za čo najkratší čas, čo bolo zárukou nekonečnej zábavy.

Prinášame vám reportáž a exkluzívne zábery zo štvrtkového kastingu z bratislavskej Magio pláže, aby ste mali predstavu, ako naše kastingy prebiehajú. Spolu s moderátorom Miňom Urbaníkom sme sa vybrali priamo medzi ľudí, kde sme oslovovali viacerých z vás. Po krátkom čase sa nám podarilo nájsť odvážne súťažné dvojice. Svoje sily v čistení cesnaku si napokon zmerali mamina Helena so synom Mirom spolu s maminou Slávkou a dcérou Miškou. Šikovnejšie ruky a viac šťastia mala tentokrát druhá dvojica, no ani Helenka s Mirom nemusia smútiť, keďže do novej zábavno-súťažnej relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja postupujú aj oni. Na rozdiel od predchádzajúcich kastingov, dnes sa všetko zaobišlo bez zranení, ak ako problém nerátame všadeprítomnú cesnakovú arómu, ktorú si všetci odnesú domov na pamiatku. „Dostali sme druhú šancu a ukázali sme, že vieme variť a ideme tiež do štúdia. S celkovým výkonom sme spokojní,“ tešia sa z výkonu Hela s Mirom. Mirko čistí cesnak dobre, ja mám na to iný spôsob, dobre buchnúť do toho a ide sa na to,“ prezradila svoju tajnú techniku čistenia cesnaku Hela. Miro v kuchyni nie je žiaden nováčik, mama naňho prezradila, že často ju vo varení zastupuje práve on aj počas bežných dní. „Niekedy sa v kuchyni aj pohádame.“ priznala sa mamina.

V našom rozhovore nám okrem toho obe sympatické dvojice prezradili, aký vzťah majú k jedlu a čo im najviac chutí. Už teraz sa tešíme na recepty, ktoré nám uvaria pred televíznou kamerou.

Nová relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja nie je len o varení, ale najmä o rodinnej súdržnosti, súťaživosti a nečakaných situáciách, ktoré vznikajú počas varenia jedál za čo najkratší čas. Zábava je o to väčšia, že priamo k vareniu sa dostane len jeden z dvojice mama, syn alebo mama, dcéra. Mama jedlo nevarí priamo, no má nezastupiteľnú úlohu v tom, že svoje dieťa, podobne ako u seba doma, inštruuje cennými radami a je takisto zodpovedná za to, aby kuchárske veľdielo dopadlo čo najlepšie. Navyše víťazí si domov odnesú rovných 500 eur! Reláciou nás bude sprevádzať Milan Zimnýkoval.

Pozrite si, ako to na našich kastingoch prebiehalo. Neváhajte sa zúčastniť ďalších. Sledujte televízny web JOJ.SK a budete pravidelne informovaní o novej zábavno-súťažnej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja!