Štipľavý atentát v priamom prenose: Moderátor si poriadne vystrelil z kolegu!

Aká bola jeho reakcia?

Už o dva týždne prichádza na JOJku nová kulinársko-zábavná relácia, ktorá je nielen o varení, ale najmä o zábave, rodinnej súdržnosti a nečakaných situáciách, ktoré vzniknú počas prípravy jedla v časovej tiesni. Jedlo bude pripravovať vždy mladší z dvojice mama - dcéra alebo mama - syn. Mama môže svoje dieťa len inštruovať, keďže priamo do varenia zasahovať nemôže. Nie vždy však dieťa poslúchne jej cenné rady, preto občas vznikne nekonečné množstvo nečakaných a vtipných situácií.

Ani zďaleka nebudú vtipom sršať len súťažiaci. O zábavu sa nám postará vždy dobre naladený moderátor, Milan Zimnýkoval, ktorý je známy svojimi premyslenými šibalstvami a jedinečným zmyslom pre humor. Tentokrát sa rozhodol pripraviť pálivé prekvapenie pre jedného z ochutnávačov a hodnotiteľov jedál, kuchára Mareka. Spolu so štábom si naňho pripravili nečakanú nástrahu, akej sa nemal najmenšiu šancu vyhnúť. Vidličku, ktorou si naberá jedlo, celú namazali štipľavými feferónmi a pre istotu si „poistili“ aj pohár s vodou na neskoršie uhasenie Marekovho ohňa v ústach. Hoci celú štipľavú ochutnávku snímali kamery, ako správny profesionál zobral Marek celý fór mimoriadne športovo a najmä s úsmevom.

Pozrite si celú jeho reakciu v našom videu. Takéto a mnohé ďalšie vtipné situácie uvidíte v novej kulinársko-zábavnej relácii, Moja mama varí lepšie ako tvoja, už od pondelka 17. augusta na JOJke!