Na obrazovke zohratý tím, doma talianska rodina: Hádky, krik a nadávky!

Ešte sa máme na čo tešiť.

Naši šikovní rekordmani, Mirko a Hela, majú vo vrecku slušných 2000 eur a dnes nám predstavia v poradí piaty recept. Svojich predošlých súperov väčšinou schovali do vrecka s prehľadom, preto sme všetci už teraz zvedaví na to, dokedy im táto nekonečná šnúra víťazstiev vydrží. Už dnes o 17:55 sa ju bude snažiť pretrhnúť dcéra Petra s mamou Ľubicou.

Mirkovi s Helou to v kuchyni výnimočne dobre ladí, preto sa všetci ich súperi pri sporáku vždy zapotia dvojnásobne. Hoci pred televíznou obrazovkou sú výnimočne zohratí, ich domáca kuchyňa je ladená skôr v talianskom štýle. „Doma je to ozaj rozhodne ostrejšie. Krik, hádky, búchanie a vynadať do všetkého možného. Sme typická talianska rodina. Hádame sa a väčšinou to je preto, lebo funguje mama hotel, mama navarí, uprace a Mirko spapá,“ prezrádza na Mirka mamina Hela. Tajomstvo úspechu spočíva v ich obrovskom súťažnom duchu. Do súťaže prišli s jasným pocitom, že jednoznačne vyhrajú.

V domácej kuchyni však majú pri varení a výbere ingrediencií rozdielne názory. U mňa je to hlavne mäso. Neviem si predstaviť, že by som nemal mäso aspoň raz za deň,“ prezrádza Mirko. Mamina Hela zas nemá také veľké nároky pri výbere jedla ako on. V relácii je pre nich najväčším kameňom úrazu úvodná minúta, počas ktorej je väčšinou problém zohnať to, čo treba. Rovnako ako u všetkých, aj u tejto šikovnej dvojice je potom celé varenie najmä o improvizácii

Sledujte ďalšie výkony Mirka a Hely v súboji proti Petre s Ľubicou už dnes o 17:55 na JOJke!

Ak ste zmeškali posledné epizódy v televízii, nájdete ich všetky v ARCHÍVE zadarmo.