Rekordmani si opäť skočili do vlasov: Hrášok a strúhanka rozdráždili Helu s Mirom!

Jedna z najznámejších drám je tu.

Moja mama varí lepšie ako tvoja je relácia o vás, bežných ľuďoch, a verne zobrazuje situácie, aké môžu nastať počas prípravy jedál v ktorejkoľvek kuchyni na Slovensku. Hela s Mirom sú stabilnými súťažiacimi v našej relácii a dnes sa predstavia dokonca už po desiaty krát. Tajomstvo ich úspechu spočíva v tom, že do varenia dávajú nielen cit, ale aj vášeň a vždy chcú dosiahnuť stopercentný výkon. Vďaka tomu sme mohli vidieť množstvo situácií, v ktorých si to títo dvaja jednoducho nedarovali, a to najmä vtedy, keď ich priveľmi tlačil čas.

Ani dnešok sa nezaobíde bez dramatických chvíľ. Jednou z nich bude aj moment, ktorý je našim divákom dôverne známy už z prvých upútavok relácie. Mirko sa snažil urobiť v mixéri z cornflacksov strúhanku, no vôbec sa mu nedarilo, čo poriadne rozohnilo maminu Helu, ktorá naňho musela poriadne zvýšiť hlas: „Miro, ty rob hrášok, ja idem robiť strúhanku.“ Mirko si však tiež nenechal skákať po hlave a začal sa brániť. „Dobre, nehuč po mne, čo si už úplne mimo alebo čo?“ rozčertil sa mladý kuchár. „Počúvaj ma, ja idem robiť strúhanku, ty hrášok!“ nedarovala mu to Hela a ihneď zakročila do varenia.

Ako nakoniec dopadne súboj Lhotovcov proti dnešným súperom, Grancovcom? Sledujte Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes večer o 17:55 na JOJke!