Krik, buchot po stole a "rupnuté" nervy: Hela s Mirom si to nedarovali!

Zažili sme pravú taliansku kuchyňu.

Doposiaľ najväčší rekordmani, akých sme tu kedy mali, Hela so synom Mirkom, rozhodne nemusia vďačiť za svoj obrovský úspech náhode, ako skôr veľkému talentu a stopercentnej snahe, z ktorej vždy vzídu hotové kuchárske veľdiela. Aj preto sa ich výkonu vyrovná len málokto. Hela však ako správny profesionál neznesie žiadne pochybenia a snaží sa dať do varenia všetko. Doma síce zažívajú pravú taliansku domácnosť, no tu im doposiaľ všetko išlo ako po masle.  

Až do stredajšej časti, keď Hele poriadne zo syna rupli nervy. V posledným minútach sa snažila Mirka popohnať, pričom ju iritovalo jeho „šaškovanie“ okolo sporáka a tras rúk. Mladý muž bol pod obrovským tlakom a ruky sa mu začali triasť ešte viac. „Len trasieš, trasieš a strácaš sekundy. Budú ťa volať trasľavý Miro!skričala naňho zhrozená mama. Ani s výsledným jedlom nebola priveľmi spokojná: „Do frasa, to vyzerá ako ogrcané.Napokon to naša skúsená kuchárka už skutočne nevydržala a poriadne si buchla po stole.

„Mne ku koncu už poriadne praskli nervy, nakoľko Mirko tu skákal ako zajac a triasli sa mu ruky,vysvetľovala dôvod, pre ktorý sa poriadne rozohnila. Ani mladý kuchár však nebol zo vzniknutej situácie nadšený. „Jediné, čo mi vykypelo, boli moje nervy. Z duše nenávidím, keď na mňa začne niekto kričať. Tak som potom začal kričať aj ja,“ dodal Mirko. Pozrite si akčnú scénku Lhotovcov v našom videu.

Sledujte ďalšie výkony Lhotovcov v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes o 17:55 na JOJke!

Ak ste zmeškali túto epizódu v televízii, nájdete ju spolu s ostatnými v ARCHÍVE zadarmo.