Juniorovi sme našli „novú mamu“: Zaslúžil by si ich recept 500 eur?

Moderátor si vyskúšal stresujúce varenie na vlastnej koži.

Uplynulý víkend sme sa v Bratislave stretli so všetkými tými, ktorí k nám chceli byť viditeľne bližšie a naživo spoznať zákulisie našej televízie. Na skvelej akcii Jojka v meste ste mali možnosť vidieť množstvo známych tvárí a takisto ste sa mohli zúčastniť rôznych súťaží. Jednou z nich bola súťaž spojená s reláciou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Moderátora Juniora sme vyzvali, aby sa tentokrát postavil na druhú stranu kuchynského pultu a pripravil nám pre zmenu niečo on. Jeho maminu však musela na chvíľu nahradiť moderátorka akcie, Dada Duditšová. S Juniorovou maminou má spoločné napríklad to, že aj ona je z východu.

Juniorovo varenie mali na starosti aj dve šikovné diváčky, ktoré dohliadali na celý proces prípravy záhadnej pomazánky. Mama Dada „syna“ dirigovala v dramatickom štýle, na aký sme zvyknutí aj v našej relácii. No keď sa k „synovmu“ kuchárskemu umeniu pridal aj Vlado Voštinár, pohroma bola na svete. Z ako-tak jedlej nátierky vznikla podivná hmota, ktorej ochutnávku by pravdepodobne neprežil ani jeden z našich špecialistov.

Pozrite si celé Juniorovo a Vladovo vtipné kuchárske umenie v našom videu z bratislavskej JOJky v meste. Na ďalšiu akciu sa môžete tešiť už túto nedeľu na Sobotskom námestí v Poprade.

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes večer o 17:55 na JOJke!