Nečakaná konkurencia im prekazila plány: Zo súťaže odchádzajú najväčší rekordmani v histórii!

Lúčime sa s Helou a Mirom.

Deň čo deň sledujete s napätím reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorej súčasťou bola posledných deväť krát veľmi šikovná dvojica, Hela a Miro Lhotovci. Obaja boli vždy stopercentne zohratí, schovali do vrecka väčšinu súperov bez výraznejších problémov, a všetci sme si ich mimoriadne obľúbili. Včera však nastal osudný deň, keď sa proti nim postavila nečakane silná konkurencia v podobe Mati a Maťa Grancovcov. Obe dvojice dostali ako základnú ingredienciu ryby, ich recepty však boli úplne odlišné, presne ako aj výsledný výtvor.

Súboj bol do poslednej chvíle vyrovnaný a až na pár menších nedostatkov boli obe jedlá chutné, výrazné a moderné. Ani zabudnuté kostičky či presolený hrášok nezmarili ich vysokú úroveň. Počas hodnotenia Martina Korbeliča sa tak dalo napätie priam krájať, keďže nikto si nebol svojou výhrou vôbec istý. Napokon však Lhotovci zažili niečo, čo vždy videli len z opačnej strany. Špecialista sa v tomto tesnom súboji predsa len priklonil na stranu Grancovcov a Lhotovci so vztýčenou hlavou odchádzajú domov so 4500 eurami vo vrecku. Hela s Mirom však zanechali u mnohých z nás hlboké spomienky a ešte dlho budeme na ich výkony spomínať. Pozrite si posledné minúty Lhotovcov v Moja mama varí lepšie ako tvoja v našom videu.

Sledujte, či sa podarilo Grancovcom obhájiť včerajšie náročné víťazstvo aj dnes v Moja mama varí lepšie ako tvoja už o 17:55 na JOJke!