Bučkovci sú plní noviniek: Nový prírastok a davy fanúšikov vo vlastnom dome!

Veľká rodina je ešte väčšia a šťastnejšia.

V dnešnom špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja sa opäť postavia do boja predošlí víťazi, ktorým sa minulú sobotu podarilo poraziť legendárnych Hetešovcov. Proti nemenej známym tváram, Bučkovcom, tento raz zabojujú naše nové hviezdy, Habovci. Vilo s Dávidom už od minulej stredy porážajú súperov hlava-nehlava, preto bude mať Tomáš s Ankou skutočne náročnú úlohu obhájiť si svoje prvé víťazstvo. Najdôležitejšie pre nich však nie je vyhrať, ale zabaviť sa a naučiť Tomáša čoraz lepšie variť. Ten už medzičasom prejavuje novonadobudnuté kuchárske zručnosti aj doma s rodinou, no ešte stále má čo doháňať.

Do Bučkovského sídla na Sihle sme však mali možnosť nahliadnuť aj v našej obľúbenej relácii Bučkovci. Odvtedy mnohých z vás zaujímalo, čo má táto početná rodinka nové. „Prezradím, že nás je o jedného člena viac. Máme prírastok v Čechách, volá sa Matiasko,“ prezrádza novinky hrdá stará mama Anka. Samotná relácia im dala veľa skúseností do života a sú veľmi radi, že sa zúčastnili podobného projektu. „Dala nám tiež veľa nových priateľov a také nakopnutie, že sa dá žiť plnohodnotne aj na dedine. Nehanbíme sa za to. Máme veľa priateľov, každý na ulici nás pozná,“ neskrýva nadšenie ľudomilka Anka.

Preto tiež nie je nič neobvyklé vidieť v sihlianskom sídle početné davy fanúšikov, ktorých Bučkovci vítajú s otvorenou náručou. „Cez prázdniny chodia fanúšikovia húfom, teraz je to pomenej, ale stále chodia k nám a dokonca i z Ostravy,“ dodáva mama Bučková.

Sledujte veľký súboj Bučkovcov proti neporaziteľným Habovcom v špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes večer o 20:35 na JOJke!