Naháňačka a dračí oheň ako z filmu: Jožkovo „čípeš“ jedlo skolilo Anku!

Jožkovo varenie bolo opäť pikantné.

Po včerajšej tretej výzve majú Bučkovci opäť navrch a vyhrávajú proti Hetešovcom tesne 2:1. Keďže sa hrá na tri víťazné, možno už dnes sa rozhodne o tom,  kto celú výzvu vyhrá a kto, naopak, pôjde domov s dlhým nosom. Súboje sú však z epizódy na epizódu čoraz akčnejšie a ani tá dnešná rozhodne nesklame. Jožko je už od prvých častí povestný tým, že všade, kde je to možné, pálivou paprikou rozhodne nešetrí. Niet divu, že medzi jeho zľudovené hlášky sa zapísala aj táto: „No papriky, spravil som to také 'čípeš '.“ U Hetešovcoch sa zvykne variť ohnivo a inak to nebude ani v dnešnej epizóde, ktorá bude mimoriadne akčná a pikantná hneď z viacerých dôvodov.

Mama Anka je skvelá kuchárka a živote už ochutnala všeličo, no Jožkov pikantný guláš už skutočne nedala. Nielenže bol bez soli, ale jeho chuť bola absolútne štipľavá, až si na ňom popálila jazyk: „Si myslia, že keď tam 'rezli' štipľavú papriku, že to vylepšia.“ Marta nechápala, prečo sa jej zdá byť štipľavý. „Ja keď to robím doma, tak to má svoje grády. Anka asi nepozná, čo je to mexická kuchyňa. To bolo také mierne,“ obraňovala Jožkova mamina synov výtvor. Mladý Heteš sa už len čudoval, že Anka pri jej srde zo seba nechŕlila dračí oheň.

Anka už skutočne stratila nervy a utekala späť do štúdia rovno za Jožkom a donútila ho ochutnať toto ohnivé dielo. Chudák Jožko nestíhal utekať a jediné šťastie bolo v tom, že tentokrát sa jeho pobehovanie po kuchyni zaobišlo bez vážnejších zranení. Svoje však schytala aj Marta, ktorú Anka po celej kuchyni naháňala s ohnivým gulášom na lyžicke.

Ako to celé dopadne?

Sledujte štvrtý špeciál Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes večer o 21:15 na JOJke! O zábavu budete mať rozhodne postarané.