To nie je varenie, to je stres: Načo sa s nami púšťali do boja?

Varenie Havranovcov je vraj napäté ako guma na gatkách.

Emotívne špeciály Moja mama varí lepšie ako tvoja medzi HabovcamiHavranovcami pokračujú aj dnes v treťom dueli. Minulý víkend sme boli svedkami veľkých gest a neskrývaných emócií, aké nečakal absolútne nikto. V prvej časti ukázala mama Andrea Vilovi vztýčený prostredník, v druhej zase Dávid ani mladšia Andrea nezvládli situáciu, a tak sme boli svedkami prekvapivého plaču oboch mladých kuchárov. „Už to vystrelilo, išli slzy, klepala sa, nevedela, čo má robiť. Nakrájať kôpor je 5-sekundová záležitosť, no ona ho chytila a šklbala, takže aj v tom jedle to bolo také nijaké,“ prezrádza Vilo viac o týchto napätých situáciách. Podľa neho má byť výzva o varení a zábave, nie o strese. Toto vraj nemá s varením nič spoločné.

„Tiež som taký, že na začiatku chcem, aby sa varilo rýchlo, ale nie až takto. Začiatok musí byť rýchly a dramatický a potom už varme, ale toto bolo celé v strese. Bolo to také napnuté ako guma na gaťkách,“ hovorí o rozdieloch medzi nimi a ich súpermi. Habovci tiež nechápu, prečo ich vlastne Havranovci vyzvali do súboja, keď, vraj, zatiaľ neukázali žiadne kuchárske umenie, len stres a rôzne gestá.

V prípade, že by Havranovci nedajbože prehrali, Vilo už teraz vie, aká bude ich reakcia: „Ja stavím malíček, že sa bude smiať, že prehrali. Oni si idú takým svojím tempom. Toto nemá nič s varením. Prvák na kuchárskej škole toto varí, to je nič.“ Ako napokon dopadne ďalší akčný duel medzi Habovcami a Havranovcami?

Sledujte špeciál Moja mama varí lepšie ako tvoja už dnes večer o 21:20 na JOJke!