Vypľula jedlo a Habovcov urazila ako nikto: Mala si ísť radšej do Nákupných maniačok!

Havranovci to však vidia úplne inak.

Cez víkend sme boli v špeciáli Moja mama varí lepšie ako tvoja svedkami veľkého stretu dvoch temperamentných dvojíc, ktoré si to medzi sebou vôbec nedarovali. Dievčatá Havranové boli z Habovcov a ich povestných výkrikov spoza skla na nervy. Mama Andrea sa rozhodla Vila „stíšiť“ po svojom a ukázala mu vztýčený prostredník. To radšej nemala robiť, lebo vtom si sprotivila Habovcov na večné časy. Tí boli dokonca takí sklamaní, že Dávid už ani nedokázal ochutnať ich kuracie mäso s cuketovými špagetami. Podobná situácia však nastala aj po výmene kuchynských stráží, keď zas mali jedlo súperov ochutnávať Havranovci. Mladá Andrea nemala tú silu zjesť výtvory Habovcov, keďže je vegetariánka a navyše jej ani nechutilo. Napokon ho aj vypľula. To však nemala robiť. 

„Mladá Adrika je vraj vegetariánka, ale neviem, či vegetarián je spálené kura. Ona tvrdí, že je to jej recept, tak zrejme kura je.“ reagoval na Andreinu „nechuť“ k mäsitým jedlám Vilo. „My sme jej urobili kuracie prsia s prosciuttom a vypľula to. Podľa mňa to spravila naschvál, že ja som neochutnal ich, tak ani ona,“ vysvetľoval si celú situáciu Dávid, ktorý ich jedlo neochutnal práve pre piatkové nešportové gesto Havranovcov.

Vilo tiež nechápe, načo sa vôbec dievčatá prihlásili do súťaže, keď vedeli, že hoci je Andrea vegetariánka, bude musieť hodnotiť aj mäso. I keď sú Habovci v našej súťaži už ostrieľanou dvojkou a na konte majú rekordný počet duelov, takéto správanie Vilo nezažil a uráža ho. „Každý, s kým sme varili, doniesol jedlo a ja som sa vyjadril buď negatívne, alebo pozitívne. Vždy som ho však ochutnal. Aj oni by mali povedať svoj názor. Čo sa chcú zviditeľniť v televízii? Potom mali ísť radšej do nákupných maniačok,“ sklamane hovorí Vilo o vzniknutej situácii.  

Súperi však celú situáciu nevnímajú až tak tragicky. „Keďže nejem mäso, ochutnala som len zeleninu. Omáčka mi nechutila, ten citrón bol divne vykyslený. Musela som to potom nakoniec aj vypľuť. Absolútne nevidím dôvod, aby hovorili, že som neochutnala ich jedlo, keď som ochutnala. To skôr oni neochutnali to naše,“ obhajuje svoje správanie mladá Andrea.

Pozrite si víkendové špeciály Moja mama varí lepšie ako tvoja v našom archíve úplne zadarmo!