Habovci odišli so vztýčenou hlavou: Raz to prísť muselo!

Do cesty im prišli príliš nároční súperi.

S legendárnymi Habovcami sme sa, žiaľ, museli v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja vo štvrtok nadobro rozlúčiť. Osudná chvíľa nastala po necelom mesiaci plnom akcie, napätia, kriku a hlavne zábavy, ktorej sme tu vďaka Vilovi a Dávidovi zažili až-až. Vaše reakcie na ich odchod boli skutočne búrlivé, žiaľ, život i relácia musia ísť ďalej. Vedia to aj samotní aktéri, ktorí od nás odišli so vztýčenou hlavou: „Vedeli sme, že raz to musí prísť a že tu nie sme donekonečna.“

Za hlavný dôvod ich prehry však považujú prisilných súperov, keďže protihráč Dávid navštevuje kuchársku školu a vo varení je už takmer profík. „Keď sa tam postaví človek, čo chodí tri roky na kuchársku školu, musí lietať v tej kuchyni ako handra. On tvrdil, že chodili po nejakých súťažiach, ale ten recept bol taký jednoduchý, že to bola otázka 15 minút,“ myslí si Vilo, ktorý spolu s Dávidom dostal na recept 40-minút, čo je podľa neho na prípravu hovädzieho aj tak málo. „Nebudem sa vyhovárať, no oni mali 15-minútový recept, tam nie je o čom. Nebolo to ani nijako vyšperkované, ani žiadne extra chute,“ pokračujú Habovci, ktorí však napriek tomu prijali prehru s pokorou.

Obaja si tak teraz môžu aspoň vydýchnuť, keďže zarobiť 9000 eur v 16 výhrach a 5 remízach bola poriadna drina a stálo ich to nielen kopec nervov, ale i času a energie. „Vedeli sme, že tu nebudeme navždy a ani by sa to nedalo, ľudia by po čase nadávali, že to nie je o varení, ale len o tej šou,“ nachádza pozitíva Dávid. Habovci tak z našej šou odchádzajú nielen so skvelou výhrou, ale najmä s dobrým pocitom a množstvom nových fanúšikov na konte. „Ľudia píšu samé pozitívne veci, že sme super. Na Facebooku som mal 50 priateľov, teraz tam mám 4000. To už o niečom svedčí, že sme naozaj niečo dali aj do varenia, aj do tej šou,“ dodáva Vilo, ktorého najviac teší úprimná radosť divákov.

Pozrite si štvrtkovú poslednú časť s Habovcami v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja v našom archíve úplne zadarmo!