Veronika siahne na dno svojich síl: Podarí sa jej uhasiť mamino zlyhanie?

Mamin výpadok pamäte zostane na jej pleciach.

Bittnerovci sa v Mojej mame držia ako kliešť, dnes ich tak uvidíme už po slušný siedmy raz. Za postupmi do ďalších kôl však nevďačia vždy len výhram, na konte majú totiž aj množstvo remíz. Poslednú z nich si na konto pripísali včera večer, keď sa špecialista nevedel rozhodnúť medzi fliačkami od Vrábelových a bryndzovými haluškami od Veroniky a Štefánie. Stav nula nula väčšinou predznamenáva veľké prekvapenie v ďalšom súboji. Inak to nebude ani dnes. Obe dvojice pôjdu až na dno svojich síl, keďže budú musieť uvariť recept, ktorý nepochádza zo zoznamu desiatich najúspešnejších domácich receptov.

Dievčatá Bittnerové boli okamžite v šoku už odvtedy, čo sa dozvedeli, že ich čaká prekvapenie, aké ešte nezažili. „Level stresu bol nekonečno – ležatá osmička. Ja som bola úplne vypnutá, možno som tam čakala aj slivovicu,“ neskrývala prekvapenie Veronika. Ešte väčší šok však nastal, keď odhalili tajnú ingredienciu – panenku. Zaskočenej mame Štefánii nestačilo ani tridsať sekúnd na to, aby rýchlo vykúzlila recept: „Mojich tridsať sekúnd na rozmyslenie bolo veľmi krátkych a fantázia bola úplne mimo.“ Našťastie aspoň Veronika zachovala chladnú hlavu a rýchlo sa vynašla: „Daj zemiaky alebo ryžu ako prílohu. Mami, haló, si tu?! Môže byť? Ale od toho si tu ty, nie ja. Moja mama varí lepšie...“ Mama už len pritakala a napokon si kompletný recept musela vymyslieť Veronika. Ako napokon dopadnú Bittnerovci a ich súperi po tomto mimoriadne hektickom začiatku?

Sledujte reparát dievčat Bittnerových a Vrábelových v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!