Bikini fitnesska telom aj dušou: Za vytrčené tangá sa Veronika hanbiť nemusí!

O vtipnej nehode sa dozvedela až oveľa neskôr.

Novými posilami v Mojej mame sú aktuálne blond dievčatá Bittnerové. Veronika s mamou Štefániou najprv porazili Horváthovcov, potom remízovali so skvelými kamarátmi – Jarmilou a Peťom, až nad nimi napokon včera vyhrali. Medzi oboma dvojicami však nešlo ani tak o víťazstvo, ako o veľkú zábavu. Veronika si to poriadne užila už v úvode, keď pri hľadaní ingrediencií nechtiac ukázala viac ako chcela – ružové tangá. O tejto zábavnej situácii sa však dozvedela až oveľa neskôr. „Sama vôbec neviem, že sa tam také niečo udialo. Potom po skončení mi iba povedali, že mi tam bolo vidieť všetko. Neprišla som sa sem prezentovať ružovými tangáčmi. Počula som však, že to malo veľký úspech,“ smeje sa Veronika na vtipnej príhode.

Veronika sa skutočne nemá za čo hanbiť, za jej vypracovanou postavou stoja príprav na súťaž bikini fitness: „Súťažila som pred štyrmi rokmi. Bola to moja prvá a posledná súťaž, keďže som sa potom rozhodla, že chcem byť mamou.“ Ako sama hovorí, príprava rozhodne nebola prechádzkou v ružovej záhrade, nevyhnutná bola skalopevná vôľa. Problémom bolo to, že body jej dokázali strhnúť i za ten najmenší nedostatok. „Už na pódiu ma sfúkli za také veci, že som mala inú farbu ako bola povolená a pritom som sa obmedzovala asi dva-tri mesiace. Pre mňa tým skončila motivácia ísť ďalej.“ Napriek tomu však skončila na slušnom ôsmom mieste, čo vôbec nebolo na prvýkrát zlé. Dnes sa tak tomuto športu venuje výlučne rekreačne a pre vlastnú spokojnosť.

Veronikinou veľkou podporou doma je aj jej priateľ, ktorý cvičí už 25 rokov, naplno ju podporuje a tréning berie smrteľne vážne. “Keď sa obaja pripravujeme na letnú formu, viem, že doma nenájdeme žiadne sladkosti, lebo ich nikto z nás neje. Potom varíme iba ryžu a kuracie na vode. Telo sa nebuduje len vo fitnescentre, ale najmä v kuchyni. Jediný, komu varím tučnejšie jedlá, je môj syn,“ prezrádza Veronika, ktorá však jedným dychom upozorňuje, že s diétami to preháňať rozhodne netreba.

Sledujte Veroniku s maminou Štefániou v boji proti novým súperom aj dnes v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!