Trnavské fanúšičky počuť vo všetkých hrncoch: Ešteže Vilo nevarí s Dávidom!

Svojich súperov berú s obrovskou pokorou.

Trnavčanky Kovaľové dnes síce nastúpia už po ôsmy krát, no stále sa nezbavili neistoty a strachu, ktoré sa ešte prehĺbili po veľkom utorňajšom návrate Habovcov. Nie  je im všetko jedno, no uvedomujú si, že ak by Vilo varil s Dávidom, súboj by bol ešte náročnejší. „Možno by to bolo svižnejšie a boli by ešte silnejší súperi ako teraz s Petrom,“ myslí si Daniela. Napriek mimoriadne náročným súperom sa rozhodne neplánujú vzdať a veria, že ich nakoniec porazia. „Bol by to pre nás zážitok, ja by som aj odpadla, keby sme vyhrali nad Habovcami. Už aj za remízy som vďačná, aj to je veľké plus,“ hovorí s pokorou Jarmila.  

K výhre by im mohli dopomôcť futbalové pokriky trnavského Spartaku, ktorými si krátia každé varenie. „Pokriky trénujeme doma, aby bolo vždy niečo nové. Nás to vždy vyhecuje, podporí vo varení a dodá silu, že si môžem tak dobre zakričať. Odbúravame tým stres,“ vysvetľuje verná fanúšička recept na zaručenú výhru. Doma sa však s pokrikmi pri pozeraní futbalu radšej krotia a vystačia si len s pivom v ruke, aby náhodou nepohoršili trnavských susedov. Futbalové fandenie sympatických Trnavčaniek sa stretlo s úspechom aj u moderátora, ktorý ich podporuje vo všetkom a všade, za čo sú mu mimoriadne vďačné. „Junior si dal košieľku v našich farbách. Som rada, že nás podporuje. Prežíva to s nami. Ja mám pocit, že keď je pri mne a mám stres, akoby ho odo mňa bral,“ dodáva spokojná Jarmila.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja v ďalšom súboji medzi Habovcami a Kovaľovcami aj dnes o 17:55 na JOJke!