Príchod Habovcov bol utajený do poslednej sekundy: Zaskočili aj vlastných súperov!

Na návrat Hollywoodskych hviezd sa tešil aj Junior.

Habovci sú od včerajšej časti opäť neodmysliteľnou súčasťou Mojej mamy a opäť potešili srdcia všetkých verných divákov. Najväčším prekvapením bol včera ich príchod, absolútne nikto až do poslednej chvíle netušil, že Vilo sa vracia späť do hry. Vilo s Petrom nechceli nikomu prezradiť pravý dôvod ich prítomnosti v televízii. „Vymýšľal som si, že nás volal pán riaditeľ, niektorí na to aj skočili a niektorým sa to zdalo aj čudné, čo tu títo dvaja aj robia. Držali sme ho v tajnosti do poslednej sekundy,“ hovorí Vilo okolnosti tajného plánu, ktorý im vyšiel na jednotku.

Ako všetky iné jednovaječné dvojičky, aj Vilo s Petrom zažívajú celý život množstvo vtipných situácií a ľudia si ich občas popletú. „Boli situácie, keď som napríklad išiel po meste a niekto ma tľapol po pleci: ‚Čo je, ty ma  nepoznáš?‛ Ja som nepoznal jeho kamarátov a on mojich a zamieňali si nás. Ale v zásade nič výnimočnejšie,“ prezrádzajú Habovci.

Návrat Habovcov si pochvaľuje aj Junior, ktorý sa na túto chvíľu nesmierne tešil. „Ja som len dúfal, že v Hollywoode sa nájde niekto, kto sa podobá na Vila Haba a presvedčíme divákov, že je to jeho brat. Hoci Peter sa skôr podobá na Toma Cruisa. Na druhej strane nikdy neodišli, keďže sú v špeciáli,“ smeje sa Junior, ktorý však vidí aj určité rozdiely medzi Dávidom a Petrom. „K Petrovi si Vilo toľko nedovolil, ako k Dávidovi. Peter je kuchár, ktorý veľmi dobre vie, čo robí. Je tam skôr taký bratský a podpichovačský humor: ‛hovor mi, čo mám robiť a ja to urobím‛. Je flegmoš, ale vie veľmi dobre variť,“ vysvetľuje Junior.

Sledujte návrat Habovcov v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja aj dnes o 17:55 na JOJke!