Dávid sleduje varenie už len z diaľky: Ako vníma vlastnú výmenu za Petra?

Prezradil nám aj to, kto je podľa neho v kuchyni lepší.

Dávid Habo sa už kvôli pravidlám nemohol zúčastniť Mojej mamy, a tak si Vilo zobral novú posilu – navlas rovnakú dvojičku Petra. Habovci sa síce v našej relácii znovuzrodili v obmenenej zostave, no natáčanie si nenechá ujsť ani samotný Dávid, ktorý sa môže, žiaľ, pozerať už len spoza štúdia. „Keď to vidím, tak mu závidím, že aj ja tam chcem byť a láka ma to. Darí sa im zatiaľ. No myslím si, že sme s Petrom vyrovnaní, hoci on má odvarené viac ako ja. Je to približne jedna – jedna,“ myslí si Dávid, ktorého kuchárske umenie môžeme sledovať aj naďalej v sobotných špeciáloch.  

Samotný Peter sa tak mohol naplno vžiť do Dávidovej kože spred mesiaca a teraz už chápe, že to vtedy nemal vôbec jednoduché. Po troch remízach by boli Habovci radi, keby už začali normálne variť a konečne vyhrali: „Remízu nám už, dúfajme, nedajú, hoci Marek je remízový kráľ.“ Vďaka Marekovmu hodnoteniu majú Habovci po včerajšku na konte nový rekord s troma remízami. „Doteraz sme mali maximálne dve remízy, keď sme s Pacigovcami varili strapačky a kuracie prsia,“ spomína na časy minulé Vilo.

Aj tentokrát si väčšinu receptov vytvoril Vilo sám, akurát s dvoma mu pomohol Dávidov strýko, s ktorým pravidelne konzultuje všetko, čomu nerozumie. Dnes tak uvidíme, či sa Vilovi bude s Petrom dariť rovnako, ako kedysi po boku Dávida. 

Sledujte štvrtý súboj medzi Kovaľovcami a Habovcami v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!