Habovci sklamali Korbeliča aj seba ako ešte nikdy: Koho vinia za zlyhanie?

Aj majster tesár sa občas utne.

Dnešné súťažné varenie nedalo zabrať len súťažiacim, ale najmä nášmu obľúbenému špecialistovi Martinovi Korbeličovi. Habovci ani dievčatá Melišové sa príliš nevyznamenali a ich posledné kuchárske počiny by radšej vymazali z hlavy. Obe dvojice varili guláš a obe dvojice pohoreli na plnej čiare. „Surové zemiaky nastrúhané. Dnes som vychytil deň par excellence. Úplne ten istý prípad ako v prvom varení. Nebudem to ochutnávať, toto je zlý vtip,“ bez servítky Martin zhodnotil jedlo druhej dvojice.

Habovci priznávajú svoje veľké zlyhanie. „Kameňom úrazu bol Peter, ktorý začal variť sám, takmer ma nepočúval. Robil som zeleninový základ a on mi tam hodil mäso, čo bolo zlé,“ vysvetľuje Vilo. Ďalším problémom bolo to, že použili hovädzie mäso, ktoré sa dlho pripravuje.  

Výsledné Korbeličovo hodnotenie bolo bleskovo rýchle. Chcel totiž čo najrýchlejšie ukončiť trápenie všetkých. „Na konci to už nemalo hlavu a pätu. Verdikt, ktorý bol, ma trošku zrazil k zemi. Povedal som si, že keď pôjde oprava, ten tanier bude vyzerať na tisíc percent,“ smutne dodáva Vilo, ktorý už čakal aj to najhoršie. Pravdou však je, že podobné sklamanie zažili aj v októbrovom varení proti Fialovcom, keď síce s krúpkovým rizotom vyhrali, no jediný, kto sa z výhry tešil, bol Dávid.

Sledujte reparát Habovcov a Melišovcov opäť zajtra v premiérovej epizóde Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!