Konečne varili aj oni: Junior s Marekom Ortom v akcii vás bavili slovom i dobrým jedlom!

Takto to vyzeralo na liptovskom kastingu.

Za sebou máme ďalší kasting na nové tváre do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja. Tentoraz to však nebol tak celkom štandardný kasting, pretože tu šlo hlavne o zábavu. Okrem našich redaktorov a nových adeptov sa do rekreačného strediska MARINA LIPTOV na brehu Liptovskej Mary prišiel ukázať aj samotný moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval a špecialista Marek Ort, ktorí pre budúce tváre Mojej mamy pripravili všakovaké špecialitky. O kasting bol podľa redaktorky Silvie Halušicovej veľký záujem, a to zo všetkých kútov Slovenska: „Určite nás prekvapilo, že prišli ľudia z celého Slovenska - zo Šale, Michaloviec, Bystrice. Veľmi sa tešíme.“ 

Nálada na kastingu bola priateľská, priam rodinná, veď hlavne o tom je naša kuchárska šou, do ktorej sa v nedeľu opäť prihlásilo množstvo zaujímavých rodín. Teraz sa už dostávame do momentu, že už pozerajú tú reláciu dlhšie, vedia, že majú byť recepty jednoduchšie. Keď som počúval, tak drgali do seba, no vidíš, môžu byť aj halušky, len musia byť vyladené. Takže aj taktiku majú," spozoroval nové trendy Junior.

Okrem dobrej nálady si mnohí odniesli aj darčeky z JOJky a jednej šťastnej výherkyni do kuchyne dokonca pribudol aj luxusný mixér Delimano. Už teraz sa tešíme na to, ako tváre z nedeľnajšieho kastingu uvidíme aj v našej televíznej kuchyni. Ak ste kasting nestihli, nemusíte byť smutní. „Kastingy bývajú často. Nikedy aj dvakrát do mesiaca, určite treba sledovať TV JOJ, náš facebook a net a dozviete sa miesto a čas konania,“ dodáva Halušicová. Najbližší kasting chystáme už o dva týždne v bratislavskom Auparku.

Pozrite si našu fotogalériu z nedeľňajšieho kastingu v rekreačnom stredisku MARINA LIPTOV pri Bobrovníku a prihláste sa cez náš webový formulár do relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja aj vy!

Sledujte aj premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie dnes o 17:55 na JOJke!