Kvôli MS v hokeji upravujeme vysielacie časy Bez servítky: Zistite, kedy uvidíte nové časti!

Reláciu Bez servítky budeme počas najbližších dní premiérovať v zmenenom režime z dôvodu vysielania MS v hokeji 2024 na JOJke. Pozrite si prehľad!

Obľúbená relácia Bez servítky sa bude naďalej vysielať na JOJke s novými epizódami, avšak z dôvodu vysielania šampionátu v hokeji musíme mierne upraviť vysielací čas. Dnes premiérovú časť neuvidíte, keďže budeme na obrazovkách TV JOJ vysielať zápas našej hokejovej reprezentácie na MS s presahom do vysielania Bez servítky. Vo večerných hodinách uvidíte ako iné pondelky zábavnú šou Inkognito, preto sme sa rozhodli v rámci programovej štruktúry nezaradiť do programu novú časť kuchárskej relácie. Už v utorok však uvidíte Bez servítky v tradičnom čase - o 17.50. Rovnako to bude aj v utorok, stredu a vo štvrtok. Piatok nastane opäť menšia zmena, no zároveň dobrá správa pre všetkých fanúšikov našej relácie - uvidíte hneď dve nové časti, a to o 17:50 aj 20:40. Takáto zmena nastane aj v piatok 24. mája, keďže vo štvrtok 23.5. budeme vysielať zápas našej hokejovej reprezentácie v poobedných hodinách!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Pre fanúšikov kuchárskej šou však prichádza dobrá správa. Okrem premiérových častí uvidíte aj reprízy z predošlých sérii. Aj dnes, v pondelok, si môžete pozrieť jednu časť z archívu, a to o 14:10, ďalšie dni uvidíte tieto časti o 14:20 a rovnako si už predtým odvysielané epizódy môžete vychutnať ďalší týždeň. Veríme, že vás táto zmena od sledovania Bez servítky neodradí a budete spolu s nami fandiť na JOJke hokeju!

Nenechajte si ujsť premiérovú časť Bez servítky v utorok o 17:50 na JOJke!