Obrovská dráma v posledných sekundách: Dostane špecialista prázdny tanier?

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá o kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde.

Minulý týždeň sa na obrazovky JOJky vrátila obľúbená relácia Moja mama varí lepšie ako tvoja, ktorú môžete vidieť každý pracovný deň o 18:00. Už od začiatku nie je núdza o poriadne akčné, no často aj úsmevné situácie. Tento týždeň sa stretávame s dvojicami Ninou a jej maminou Bibianou, ktoré varia proti Ivete a Klaudii. V dnešnom varení však zažije 13-ročná Nina poriadny stres a to najmä v závere varenia cestovín so šampiňonovo-syrovou omáčkou. Hoci necelé dve minúty pred koncom to už vyzeralo na veľmi sľubný záver, kedy bolo potrebné už len zmiešať cestoviny s omáčkou, Ninka sa nechcene, no značne zamotala. Ani sa nenazdala a zostalo jej už len posledných 20 sekúnd. Ona však dala cestoviny do omáčky až 17 sekúnd pred koncom a ešte aj 6 sekúnd pred úplným koncom to stále vyzeralo tak, že jedlo nakoniec nestihne dať na tanier. Hrozí tak, že špecialista Martin Korbelič dostane prázdny tanier. Ešte stále však existuje šanca, že Nina to napokon stihne. Celú situáciu môžete vidieť vo videu HORE. Ako to celé dopadne, uvidíte už dnes večer v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja. 

Súperky Klaudia a Iveta sa nemohli na záverečné sekundy varenia ani pozerať Súperky Klaudia a Iveta sa nemohli na záverečné sekundy varenia ani pozerať Zdroj: TV JOJ

Sledujte Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 18:00 na JOJke!