Martin Korbelič sa s rúškom nekamaráti! Prezradil, prečo mu tak nehorázne vadí!

Aj šéfkuchár Martin Korbelič patrí do skupiny ľudí, ktorí sa už nevedia dočkať dňa, kedy nebudú musieť nosiť rúško. Na kúsok látky cez tvár si nezvykol a vadí mu predovšetkým pri jednej jeho obľúbenej činnosti.

Nariadenie prísnych hygienických opatrení neobišlo ani obľúbenú reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja. Počas výrob teda všetci musia mať na tvárach rúška a na rukách rukavice. A to je problém pre Martina Korbeliča. "Ja musím mať voľné ústa a vždy mám nutkanie dať si kúsok do úst aj cez rúško," priznáva šéfkuchár. "Je to nepríjemné. Ťažšie sa dýcha, hlavne, keď beháme, makáme. A nemôžem ochutnávať, to je ten najväčší problém," posťažoval sa.

Moja mama - Martin Korbelič, Milan Zimnýkoval a Marek Ort

​V dňoch, keď sa nenakrúca, sa Martin venuje predovšetkým sebe. "Cvičím, varím, oddychujem. Pozerám si aj nejaké recepty, čítam si nejaké knižky. Celkom som toto obdobie poňal konštruktívne a vedomostne," prezradil pred časom pre joj.sk. 

Ak máte radi varenie alebo sa chcete, niečomu priučiť, nezabudnite si zapnúť reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja každý pracovný deň o 17:55 hod. na JOJke!