Cestoviny s údeným bôčikom

Recept od Suchovských.
Suroviny:
1 balík- farebné fusily 100 g-  údený bôčik Olivový olej Cesnak Paradajky v konzerve, ale môžu byť aj čerstvé paradajky a extra rajčinová šťava Bazalka 2ks cibule Korenie Soľ Chilli Korenie- mix korenín Provensálske bylinky Tvrdý syr - Pecorino - taliansky tvrdý syr výraznej chuti, preto treba dávať veľký pozor na koreniny a soľ Parmezán
Postup :
Uvaríme cestoviny al dente alebo po slovensky „ na zub“, uvarené ich polejeme olivovým olejom a nastrúhame na ne tvrdý syr, kým sú teplé. Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme bôčik, paradajky v konzerve a trocha popražíme. Potom pridáme koreniny a cesnak. Na cestoviny dáme masu a postrúhame na ne parmezán.
Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do štvrtka o 17:55 na JOJke!