„Cibuľová lakocinka“

Recept od Opettovej a Buranovskej.

Ingrediencie:
4 ks ( 200g/1 porcia/v surovom stave/ naporciované) Hovädzí steak
4 ks Olúpaná cibuľa
SPP (soľ, peper, paprika)
200 g Blanšírované fazuľové struky
2 ks Čerstvá červená paprika
200 g Čerstvé šampiňóny
Sušená bazalka
Olivový olej

Postup:
Narežeme si cibuľu na krúžky a opečieme na rozohriatom oleji (Môžeme použiť aj maslo). Do cibule pridáme červenú papriku, trošku soli a pepper. Steaky opečieme a okoreníme. Na ďalšej panvičke si ugrilujeme šampiňóny, papriku a struky (všetko vopred nakrájame) a podľa chuti dokoreníme. Servírujeme steak a na vrch dáme opečenú cibuľu a ako prílohu podávame grilovanú zeleninu. Ak je potrebné mäso polejeme zvyšným výpekom. Dobrú chuť.