Chcete sa stretnúť s obľúbenou tvárou? Objednajte si ju k vám domov a prispejte na dobrú vec!

Jeden deň v roku sú tu známe osobnosti aj pre vás. Na bicykli po hlavnom meste sa dopravia, kam si ich objednáte a prispejú tak vďaka Misii - Aby bol svet lepší na dobrú vec. Tento rok to bude siedmeho júna!

Známe osobnosti sa 7. júna 2023 stanú špeciálnymi kuriérmi v rámci projektu Misia - Aby bol svet lepší a aj vám môžu priniesť umelecký certifikát. Môžete sa s nimi odfotiť, vypiť si kávu či porozprávať sa. Ako to celé funguje? Zavolajte alebo napíšte na uvedený kontakt, vyberte si osobnosť, ktorá vám certifikát prinesie v deň misie. Finančne tak prispejete na dobrú vec a pomôžete konkrétnym postihnutým deťom. Stálou súčasťou projektu je Katarína Jesenská, moderátorka relácie Na chalupe, tento rok sa môžete tešiť aj na Tuliho Vojteka, Juraja Baču, Mariána Mitaša, Štefana Martinoviča, Dušana Cinkotu, Luciu Hurajovú, Karin Haydu a množstvo ďalších tvári nielen z hereckého odvetvia! 

Tento rok jazdci začnú na Trhovisku Miletičova a presúvať sa môžu po celej Bratislave. Certifikát vám prinesú kdekoľvek budete chcieť. Domov, do obchodu či práce, voľba je len na vás. Finančný príspevok sa líši podľa toho, či chcete konkrétneho kuriéra. Keďže sú naši jazdci veľmi žiadaní, zarezervovať si ich môžete už teraz na čísle, ktoré nájdete na sociálnych sieťach charitatívneho podujatia! 

 

Sledujte Na chalupe s Katkou Jesenskou dnes o 16:45 na JOJke!