Prekvapte svojich hostí: Namiesto chlebíčkov im pripravte tento chutný a rýchly snack!

Ako sa povie, využijete naň všetko, čo dom dal.

Ak chystáte pre rodinu, priateľov či kamarátov párty alebo oslavu a neviete, čím by ste ich prekvapili, máme pre vás skvelé riešenie. V najnovšej epizóde relácie Na chalupe moderátorka Katka Jesenská a herečka Katka Brychtová spoločne pripravili rýchly a chutný snack, ktorý je nielenže výnimočný spojením zaujímavých chutí, ale využijete naň všetko, čo dom dal. Základom sú sušené slivky, ktoré však môžete vymeniť za akékoľvek iné sušené ovocie. Parmezán zas môžete nahradiť klasickým eidamom, kozím syrom či syrom s plesňou. Garantujeme vám, že svoju návštevu očaríte viac, ako keď im pripravíte klasické chlebíčky.

Slivky plnené syrom
Sušené slivky alebo ďatle
Plátky údenej slaniny
Parmezán
Drevené špáradlá

Sušené slivky rozrežte na polovicu a dovnútra vložte kúsok parmezánu. „Taštičku“ následne zabaľte do plátku slaniny. Upevnite špáradlom a dajte opiecť do rúry či na panvicu na pár minút, aby bola slaninka chrumkavá a aby sa syr roztopil. Dobrú chuť!

Vyhrajte s reláciou Na chalupe ročné predplatné časopisu Urob si sám! Stačí ak správne odpoviete na otázku: Čo vyrobil šikovný kutil z Ruska zo starej vane? Odpovede posielajte na mailovú adresu nachalupe@joj.sk s heslom Na chalupe. K odpovedi pripíšte aj svoje kontaktné údaje.

Šťastným výhercom minulotýždňovej súťaže o predplatné sa stáva Hanka Pompurová z Veľkej Lomnice.  Srdečne blahoželáme! Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom mailu.

Víťaza uverejníme presne o týždeň po skončení ďalšej časti relácie Na chalupe!

 

 

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: Na chalupe