Na JOJku prichádza nová politická diskusná relácia! Už dnes večer sa tešte na Na hrane!

Nová politická diskusná relácia Na hrane s moderátorom Michal Magušinom vás prevedie pálčivými témami aktuálneho diania. Tešiť sa môžete vždy na dvoch politikov, ktorí budú odpovedať na otázky divákov.

Politická diskusná relácia Na hrane vtiahne do sveta politiky každého. Moderátor Michal Magušin každý štvrtok bude dávať otázky dvom politickým súperom, ktorí budú hovoriť aj o pálčivých témach. Na hrane bude nielen o politikoch, ale aj o divákoch, ktorí sa chcú aktívne zapojiť do vysielania a prostredníctvom sli.do poslať našim zákonodarcom otázky, na ktoré chcú dostať odpovede.

Relácia Na hrane však nebude len o téme, ktorá bude aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu posielať podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom.

Pošlite vaše námety

Už dnes večer sa proti sebe stretnú predseda strany MOST-HÍD Béla Bugár a predseda strany Progresívne Slovensko/SPOLU Michal Truban. Ak máte na nich otázky, na ktoré by ste radi dostali odpovede, neváhajte a pýtajte sa. Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak sa teda nedočkáte odpovede na vašu otázku počas vysielania, sledujte pokračovanie online. 

Politickú diskusnú reláciu Na hrane s Bélom Bugárom a Michalom Trubanom sledujte už dnes o 21:50 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane