V politickom dueli sa stretnú ďalší dvaja zákonodarcovia! Kto to bude tentokrát?

Aj dnešný večer bude na obrazovkách televízie JOJ patriť politike. Pred kamerami sa stretnú ďalší dvaja zákonodarcovia. Jeden z opozície a jeden z koalície. Kto to bude?

Štvrtok večer patrí politike. V politicko-diskusnej relácii Na hrane sa proti sebe postavia predseda strany SaS Richard Sulík a predseda strany KDH Alojz Hlina. Moderátor Michal Magušin im opäť bude dávať otázky "na hrane". Samozrejme, zapojiť sa môžu aj diváci, ktorí pošlú svoje otázky prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte otázky na Richarda Sulíka alebo Alojza Hlinu, pokojne ich pošlite. Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak sa teda nedočkáte odpovede na vašu otázku počas vysielania, sledujte pokračovanie online

Sledujte reláciu Na hrane s Richardom Sulíkom a Alojza Hlinu o 21:50 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane