Aj dnešný večer bude o politike! Ktorí dvaja zákonodarcovia sa stretnú v dueli?

Štvrtkový večer patrí politike. Aj dnes večer si tak môžete pozrieť politicko-diskusnú reláciu Na hrane, v ktorej sa stretnú opäť dvaja zákonodarcovia. Odpovedať budú nielen na moderátorove, ale aj divácke otázky.

Štvrtok večer sa nesie v politickom duchu. Inak to nebude ani dnes. V dueli sa stretnú predseda strany OĽaNO Igor Matovič a predseda strany Sme rodina Boris Kollár. Odpovedať budú na otázky moderátora Michala Magušina, ako aj na tie divácke. Preto, ak sa chcete politikov niečo spýtať, neváhajte a pošlite otázky prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte otázky na Borisa Kollára či Igora Matoviča, pokojne ich pošlite. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane s Igorom Matovičom a Borisom Kollárom o 21:50 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane