Na hrane Michal Magušin

V dueli sa stretne koalícia s opozíciou! Ktorí dvaja zákonodarcovia to budú tentokrát?

Aj dnešný večer bude patriť politike a aktuálnemu dianiu na Slovensku. Do kresiel hostí si opäť sadnú dvaja zákonodarcovia. Tentokrát prídu predstavitelia oboch táborov - koalície i opozície. Máte sa na čo tešiť!

Dnešný večer bude opäť patriť politike. V relácii Na hrane sa stretnú opäť dvaja zákonodarcovia, ktorí budú odpovedať na otázky moderátora Michala Magušina a tiež tie divácke. V dueli sa tentokrát stretnú politici z oboch táborov - koalície i opozície. Do kresiel si sadnú podpreseda strany Smer-SD Juraj Blanár a predseda strany Spolu Miroslav Beblavý. Ak máte na niektorého z nich otázku, neváhajte a pýtajte sa. Svoje podnety a námety posielajte prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte otázku na Juraja Blanára či Miroslava Beblavého? Pošlite ich a moderátor sa spýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane s Jurajom Blanárom a Miroslavom Beblavým o 21:50 hod. na JOJke!