Večer plný vážnych tém! V dueli sa stretne navrátený politik proti ostrieľanej kolegyni!

Aj dnešný večer bude patriť politike. Opäť sa budú rozoberať aktuálne celospoločenské témy, ako aj divácke otázky. Do kresiel pre hostí si sadne bývalý minister, ktorý z politiky pred časom odišiel, no vracia sa a dlhoročná politička, ktorá nedávno prešla do strany Za ľudí.

Aj dnes večer sa môžete tešiť na zaujímavý duel v relácii Na hrane. Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi sa posadia podpredsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová a líder strany Dobrá voľba Tomáš Drucker. Ak máte nejaké otázky na niektorého z politikov, neváhajte a posielajte ich. Svoje podnety a námety posielajte prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Chcete sa niečo opýtať Veroniky Remišovej alebo Tomáša Druckera? Svoje otázky pošlite priamo do relácie a moderátor ich položí za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe www.joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane s Veronikou Remišovou a Tomášom Druckerom o 21:50 hod. na JOJke!