V politickom dueli bude horúco! Ktorí zákonodarcovia sa stretnú v dueli tentokrát?

Štvrtok večer bude ako zvyčajne patriť vážnym spoločenským témam. V relácii Na hrane sa opäť stretnú dvaja politici, ktorí budú hovoriť o aktuálnom dianí na Slovensku a tiež odpovedať na otázky divákov. Ktorí dvaja zákonodarcovia to budú tentokrát?

Už sa stalo pravidlom, že štvrtok večer patrí politike. Inak tomu nebude ani dnes. Večer si do kresiel pre hostí opäť sadnú dvaja politici, ktorí budú hovoriť o udalostiach posledných dní, ako aj plánoch, ako chcú smerovať naše Slovensko. Tentokrát si do kresiel pre hostí  oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi sadnú člen strany Demokratická strana Ľubomír Galko a poslanec národnej rady Gábor Grendel zo strany OĽaNO-NOVA. Ak máte na niektorého z nich otázku, neváhajte a pýtajte sa. Svoje podnety a námety posielajte prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte otázky na Ľubomíra Galka alebo Gábora Grendela, pokojne ich pošlite. Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak sa teda nedočkáte odpovede na vašu otázku počas vysielania, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane s Ľubomírom Galkom a Gáborom Grendelom o 21:50 hod. na JOJke!