V dueli bude horúco! Opäť sa stretne koalícia s opozíciou!

Štvrtok večer bude zase raz plný politiky. Aj tentokrát sa budú rozoberať udalostí uplynulých dní. Rezonovať budú celospoločenské udalosti, ktoré nenechávajú Slovákov chladnými, a na pretras sa dostanú aj divácke otázky. Kto na ne bude odpovedať?

Už sa stalo pravidlom, že štvrtok večer patrí politike a našim zákonodarcom. Inak to nebude ani dnes. Opäť si do kresiel pre hostí sadnú dvaja politici, ktorí budú odpovedať na otázky o celospoločenskom dianí a tiež budú hovoriť o tom, čo zaujíma divákov. Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi si tentokrát sadnú poslanec najsilnejšej vládnej strany Smer-SD Erik Tomáš a líder strany SaS Richard Sulík. Máte na niektorého z nich nejakú otázku? Neváhajte a pošlite ju. Svoje podnety a námety posielajte prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku, na ktorú by ste chceli dostať odpoveď od Erika Tomáša či Richarda Sulíka? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

V dueli dnes bude horúco! Sledujte Na hrane s Erikom Tomášom a Richardom Sulíkom o 21:50 hod. na JOJke!