Špeciálna relácia Na hrane: Do kresla pre hostí si sadne premiér Peter Pellegrini!

Stalo sa už tradíciou, že štvrtok večer patrí politike. Inak tomu nebude ani dnes. Avšak predsa len niečo iné bude. Tentokrát si do kresla pre hostí sadne rovno premiér Peter Pellegrini.

Týždeň čo týždeň patrí štvrtkový večer politike. Dnešok nebude výnimkou, a predsa bude niečím iný. Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi si sadne len jeden hosť a rovno premiér Peter Pellegrini.

Keďže sa blíži 30. výročie Nežnej revolúcie, ktorá prepísala históriu a vďaka nej začalo Slovensko ako samotná krajina písať vlastné dejiny, bude aj náš predseda vlády hovoriť o tom, čo sa za tie tri dekády udialo. Či sa splnili očakávania, ktoré mali ľudia, či sa idea 17. novembra uplatnila aj v každodennej realite. Nebude chýbať ani prierez, kam sa Slovensko za tých 30. rokov posunulo, čo sa podarilo a na čom ešte treba zapracovať.

Relácia Na hrane je však aj o ľuďoch, a preto ani dnes večer nebudú chýbať divácke otázky. Ak sa chcete niečo spýtať premiéra Petra Pellegriniho aj vy, neváhajte a pošlite svoj postreh prostredníctvom sli.do. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte určite pokračovanie online. 

Sledujte reláciu Na hrane s premiérom Petrom Pellegrinim o 21:50 hod. na JOJke!