Opäť bude v kreslách pre hostí horúco! Stretnú sa zástupcovia koalície a opozície!

Štvrtkový večer bude opäť plný politiky. Do kresiel pre hostí si aj tentokrát sadnú zástupcovia koalície a opozície, ktorí budú rozoberať udalosti uplynulých dní. Okrem toho budú ako obvykle odpovedať aj na divácke otázky a tak sa máte zase raz na čo tešiť.

Už sa stalo pravidlom, že štvrtky patria politike. Inak tomu nebude ani dnes. Moderátor Michal Magušin tentokrát privíta podpredsedu strany Most-Híd Ábela Ravasza a podpredsedníčku strany SaS Luciu Ďuriš Nicholsonovú. Ak máte na niektorého z nich otázku, neváhajte a pošlite ju prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Chcete sa niečo opýtať Ábela Ravasza alebo Lucie Ďuriš Nicholsonovej? Neváhajte a pošlite svoje otázky priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Ábelom Ravaszom a Luciou Ďuriš Nicholsonovou o 21:50 hod. na JOJke!