Opäť duel koalície s opozíciou! Kto to bude tentokrát?

Aj dnešný večer bude patriť politike. Tentokrát budú o aktuálnom dianí na Slovensku i v zahraničí hovoriť zástupcovia oboch táborov - koalície aj opozície. Kto si sadne do kresiel pre hostí?

Vo štvrtok večer sa reční o politike. O udalostiach uplynulých dní nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Ani dnes večer o témy núdza nebude. Do kresiel pre hostí si oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi sadne jeden reprezentant koalície a jeden za opozíciu. Pozvanie prijali predseda strany SNS Andrej Danko a predseda strany Sme rodina Boris Kollár. Máte na niektorého z politikov otázku? Pýtajte sa prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte nejakú otázku či už na Andreja Danka alebo Borisa Kollára, pokojne ich pošlite priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Andrejom Dankom a Borisom Kollárom o 21:50 hod. na JOJke!