V Na hrane bude opäť horúco! Kto si sadne do kresiel pre hostí?

Aj v roku 2020 pokračuje politická relácia Na hrane. Opäť bude plná aktuálnych tém o dianí na Slovensku i v zahraničí. Stretnú sa opäť dvaja hostia - jeden z tábora koalície a jeden za opozíciu. Kto to bude?

Štvrtky patria politike a témam, ktoré rezonujú naprieč Slovenskom i svetom. Do kresiel pre hostí si opäť sadnú zástupcovia koalície aj opozície. Moderátor Michal Magušin tentokrát privíta predsedu strany Most-Híd Bélu Bugára a predsedu strany Za ľudí Andreja Kisku. Bude im dávať otázky, ktoré aktuálne otriasajú spoločnosťou i tie divácke. Ak sa chcete niečo opýtať aj vy, neváhajte a zapojte sa prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte nejakú otázku či už na Bélu Bugára, alebo Andreja Kisku, pokojne ich pošlite priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Bélom Bugárom a Andrejom Kiskom o 21:40 hod. na JOJke!