Večer plný vážnych tém! V dueli sa stretne opäť koalícia s opozíciou!

Aj tento štvrtok bude patriť politike. Opäť sa budú rozoberať aktuálne celospoločenské témy, ako aj divácke otázky. Kto prijal pozvanie tentokrát?

Už dnes večer sa môžete tešiť na zaujímavý duel v relácii Na hrane. Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi sa posadia podpredseda strany Smer-SD Richard Raši a predseda OĽaNO Igor Matovič. Ak sa chcete niektoré z nich niečo spýtať, neváhajte a urobte tak prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Chcete sa niečo opýtať Richarda Rašiho alebo Igora Matoviča? Svoje otázky pošlite priamo do relácie a moderátor ich položí za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe www.joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane s Richardom Rašim a Igorom Matovičom o 21:40 hod. na JOJke!