Na hrane Michal Magušin

Večer plný politiky! Kto si sadne do kresiel pre hostí?

Je už zvykom, že štvrtok patrí politike. Aj dnes večer sa tak bude hovoriť o témach, ktoré rezonujú predovšetkým Slovenskom. Keďže sa zvolebnieva, budú sa preberať aj o hodnotách novej vlády, prípadne ako dopadnú nadchádzajúce voľby. Kto si do kresiel pre hostí sadne tentokrát?

Voľby sa už nezadržateľne blížia a tak politici rozoberajú nielen aktuálne témy, ktoré Slovákov najviac zaujímajú, ale aj plány do blízkej budúcnosti. Aj dnes večer sa preto môžete tešiť na zaujímavú diskusiu. Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi si sadnú líder opozičnej strany OĽaNO Igor Matovič a predseda strany SaS Richard Sulík. Máte na niektorého z nich otázku, tak neváhajte a pošlite ju prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Je niečo, na čo by ste radi dostali odpoveď od Igora Matoviča alebo Richarda Sulíka? Neváhajte a pošlite svoje otázky priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Igorom Matovičom a Richardom Sulíkom o 21:45 hod. na JOJke!