Na hrane - štúdio

VOĽBY 2020 s reláciou Na hrane: Priebeh volebného vysielania na TV JOJ

Keďže sa zvolebnieva, televízia JOJ už zajtra začne s jednou zo štyroch predvolebných relácií. V každej z nich vystúpia zástupcovia jednotlivých politických strán, ktorí sa chcú dostať do parlamentu.

Už zajtra večer sa môžete tešiť na upravené štúdio, v ktorom sa stretnú kandidáti šiestich politických strán. Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi sa tak postavia predstavitelia strán Slovenské hnutie obrody, Hlas pravice, 99% - občiansky hlas, Slovenská liga, Hlas ľudu a zástupca strany Práca slovenského národa

Následne vo štvrtok prídu do štúdia zástupcovia ďalších šiestich strán, a to Starostovia a nezávislí kandidáti, Socialisti.sk, Demokratická strana, Máme toho dosť!, Solidarita - Hnutie pracujúcej chudoby a Slovenská ľudová strana Andreja Hlinku.

O týždeň v utorok sa oproti Michalovi Magušinovi postavia dokonca siedmi kandidáti. V štúdiu sa stretnú zástupcovia strán KDH, SME RODINA, SaS, MOST-HÍD, Maďarská komunitná spolupatričnosť, Dobrá voľba a Vlasť.

Kľúčová relácia bude štvrtková. V nej sa stretnú najsilnejší lídri s potenciálom zostavovať budúcu vládu. Zrejme pôjde o prvú veľkú predvolebnú diskusnú reláciu lídrov na slovenskom televíznom trhu. V štúdiu sa tak stretnú šiesti najsilnejší. Michal Magušin bude diskutovať so zástupcami strán Smer-SD, Kotlebovci ĽS NS, OĽaNO/NOVA/KÚ/Zmena Zdola, Za ľudí, PS/SPOLU a SNS.

V diskusii, ktorá bude trvať približne osemdesiat minút, sa každý z nich bude môcť vyjadriť k témam ako volebný program a priority strany, riešenia prioritne v oblasti zdravotníctva, školstva, sociálnej sféry, spravodlivosti, postoj v hodnotových otázkach a na záver dostanú predstavitelia priestor, aby v krátkosti priblížili voličom a divákom svoje posolstvo.

Relácia Na hrane sa bude vysielať ako na obrazovkách televízie JOJ, tak na webe joj.sk. Navyše na stránke bude môcť online vyjadriť svoj názor na každú z tém v anonymnej ankete.

Sledujte reláciu Na hrane už zajtra o 21:40 hod. na JOJke!