[multi] Na hrane upútavka na špeciál VŠEOBECNÁ 3676

Voľby 2020: Ďalší siedmi zástupcovia politici strán budú bojovať o vaše hlasy! Vyjadrite svoj názor

Dnes večer bude opäť plný politiky. Tentokrát sa v štúdiu stretnú siedmi zástupcovia politických strán, aby priblížili svoje zámery a bojovali o hlasy voličov. Rozhodne si nenechajte dnešnú špeciálnu reláciu Na hrane ujsť.

Už o pár dní sa rozhodne, kto bude v našej krajine vládnuť. A s blížiacimi sa voľbami politici bojujúci o hlasy voličov približujú svoje zámery, plán a argumentujú, prečo by sa práve oni mali dostať do parlamentu. Aj dnes večer vás preto čaká špeciálna relácia Na hrane, v ktorej moderátor Michal Magušin bude klásť otázky zástupcom tentokrát siedmich politických strán. Pozvanie prijal Alojz Hlina z KDH, Boris Kollár za stranu Sme rodina, Richard Sulík za SaS, Árpád Érsek zo strany Most-Híd, Gyula Bárdos z Maďarskej komunitnej spolupatričnosti, Tomáš Drucker zo strany Dobrá voľba a Štefan Harabin za Vlasť

Vyjadrovať sa budú k témam:

  • volebný program a priority strany
  • riešenia prioritne v oblastiach zdravotníctvo, školstvo, sociálna sféra, spravodlivosť
  • postoj v hodnotových otázkach
  • posolstvo voličom

Navyše nižšie sa nachádza aj anonymná anketa, do ktorej sa môžete zapojiť a pokojne pred, počas alebo po vysielaní a vyjadriť svoj názor. Ak vás ten-ktorý kandidát presvedčil alebo nepresvedčil v každej z tém, môžete mu odovzdať svoj hlas.

Nenechajte si ujsť Na hrane o 21:40 hod. na JOJke!