Igor Matovič Na hrane

Prvá povolebná relácia Na hrane: V štúdiu privítame víťaza volieb Igora Matoviča!

Minulý víkend sa konali parlamentné voľby, ktoré mnohí Slováci a Slovenky netrpezlivo očakávali. Výsledky možno niektorých prekvapili, iní to predpokladali. Nenechajte si preto ujsť dnešnú prvú povolebnú reláciu Na hrane.

Štvrtky patria politike a dnešok rozhodne výnimkou nebude. Hlavne nie po tom, čo sa minulý víkend konali parlamentné voľby. A v štúdiu bude riadne horúco! Oproti moderátorovi Michalovi Magušinovi sa posadí víťaz volieb. Pozvanie prijal Igor Matovič, ktorý dostal poverenie na zostavenie novej vlády. Ak máte otázky, neváhajte a pošlite ju prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Igora Matoviča. Neváhajte a pošlite svoje otázky priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Igorom Matovičom o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane