[multi] Na hrane - upútavka - 01.03.2020 4670

Relácia Na hrane je späť! Ktorí zákonodarcovia sa stretnú v štúdiu?

Dnešný večer bude patriť politike. V štúdiu sa stretnú dvaja zákonodarcovia, ktorí budú hovoriť nielen o aktuálnom nebezpečnom koronavíruse a situácii na Slovensku, ale budu rozoberať aj dopady na svet. A ktorí dvaja politici to budú?

Štvrtky patria politike. Aj dnes večer preto v štúdiu privítame dvoch zákonodarcov. Moderátor Michal Magušin bude dávať otázky, ktoré rezonujú spoločnosťou, i tie divácke dvom politikom. Do kresiel pre hostí si sadnú Jozef Mihál a Erik Tomáš. Chcete sa niektorého z nich niečo opýtať? Neváhajte a pošlite ju prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Chcete sa Jozefa Mihála alebo Erika Tomáša niečo spýtať? Neváhajte. Pýtajte sa priamo počas relácie. Moderátor položí otázku priamo politikovi. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Jozefom Mihálom a Erikom Tomášom o 21:40 na JOJke v predĺženej verzii!