Na hrane - Michal Magušin

Večer plný politiky! Kto si sadne do kresiel pre hostí?

Štvrtky patria politike. Aj dnes večer sa tak bude hovoriť o témach, ktoré rezonujú predovšetkým Slovenskom. Kto si sadne do kresiel pre hostí tentokrát?

Dnešný večer bude patriť opäť politike. Oproti moderátorovi Michalovi Magušonovi si sadnú vicepremiérka pre investície Veronika Remišová a jej predchodca Richard Raši. Máte na niektorého z nich otázku, tak neváhajte a pošlite ju prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Je niečo, na čo by ste radi dostali odpoveď od Veroniky Remišovej alebo Richarda Rašiho? Neváhajte a pošlite svoje otázky priamo do relácie. Moderátor sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Veronikou Remišovej a Richardom Rašim o 21:30 hod. na JOJke!