Politická diskusná relácia Na hrane je po lete späť: Zmena na poste moderátora!

Po letnej prestávke sa na obrazovky televízie JOJ vracia politická diskusná relácia Na hrane. Opäť naživo budú naši zákonodarcovia diskutovať o aktuálnych domácich i zahraničných témach, ktoré trápia Slovákov a Slovenky. V úlohe moderátora však došlo k zmene a do kresla si sadne ostrieľaná politická novinárka.

Už tento štvrtok sa relácii Na hrane stretnú dvaja politici, ktorí sa budú venovať súčasným politickým a spoločenským témam, ktoré rezonujú Slovenskom i svetom. Diváci sa opäť budú mať možnosť zapojiť do diskusie a opýtať sa našich zákonodarcov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Otázky, ktoré nebudú zodpovedané v živom vysielaní, sa hostia pokúsia zodpovedať v online pokračovaní na webe www.joj.sk po skončení diskusie.

V relácii však došlo k zmene a moderovať Na hrane bude dramaturgička a skúsená politická redaktorka spravodajstva Jana Krescanko Dibáková. Moderátor Michal Magušin, s ktorým sa diváci stretávali do leta, sa po náročnom pracovnom roku rozhodol venovať sa len jednému projektu - webovej žurnalistike, ktorú robil aj pred moderovaním relácie Na hrane.

Reláciu Na hrane sledujte už tento štvrtok o 21.40 hod. na JOJke!