Nenechajte si ujsť reláciu Na hrane! TOTO na vás čaká už dnes večer!

Štvrtkové večery patria politike. Nebude tomu inak ani dnes. Hovoriť sa bude o horúcich a pálčivých témach, ktoré rezonujú predovšetkým Slovenskom. Kto dnes prijal pozvanie do štúdia?

Dnes večer bude relácia Na hrane opäť raz plná diskusií, otázok a odpovedí, ktoré zaujímajú Slovákov a Slovenky. Moderátorka Jana Krescanko Dibáková sa dokonca telemostom spojí s ministrom zdravotníctva Marekom Krajčím. Hosťami v štúdiu zas budú odborníci cez peniaze - súčasný minister financií Eduard Heger a jeho predchodca Ladislav Kamenický. Ak máte na niektorého z nich otázku, neváhajte a pýtajte sa prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť  formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Chcete sa niečo opýtať Eduarda Hegera alebo Ladislava Kamenického? Tak smelo do toho. Pošlite svoju otázku priamo do štúdia. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Eduardom Hegerom a Ladislavom Kamenickým o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane