Večer plný politiky! TÍTO politici si dnes sadnú do kresiel pre hostí!

Už o pár hodín sa opäť začne politická diskusia. Do kresiel pre hostí si opäť sadnú dvaja zákonodarcovia, ktorí budú hovoriť o aktuálnych témach, ktoré trápia Slovensko i svet. Kto prijal pozvanie do štúdia?

Na Slovensku od dnes platí prísnejšie opatrenia. Nosiť rúško musíme ako v marci aj v exteriéri, v reštaurácii či v bare si na dobu neurčitú opäť neposedíme, fitness centrá, sauny či wellness sú zase zatvorené a odborníci radia, aby sme sa opäť utiahli do svojich domácností, pretože čísla nakazených novým koronavírusom nám neustále rastú. Pribúdajú aj pacienti v nemocniciach a hlavne na pľúcnej ventilácii. Navyše platí stále núdzový stav, no nielen pre zdravotníctvo, ale pre celú krajinu. Práve tieto a aj ďalšie témy dnes budú v štúdiu relácie Na hrane rozoberať dvaja politici. Jeden z koalície a druhý z opozície. Oproti ostrieľanej moderátorovi Jane Krescanko Dibákovej sa posadí ministerka pre investície, regionálny rozvoj a informatizáciu Veronika Remišová a pozvanie prijal aj poslanec národnej rady Richard RašiAk máte na niektorého z nich otázku, neváhajte a pýtajte sa prostredníctvom sli.do.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte otázku na  Veroniku Remišovú či Richarda RašihoNeváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte Na hrane s Veronikou Remišovou a Richardom Rašim o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane