Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

V relácii Na hrane bude horúco! Ktorí dvaja politici sa dnes stretnú v štúdiu?

Ďalší štvrtkový večer bude patriť politike. Veď je na to hneď niekoľko dôvodov. Počas víkendu oznámil premiér Igor Matovič celoplošné testovanie, ktorého pilot sa má konať už počas tohto víkendu. V hre je však aj úplný lockdown. Ako na súčasnú situáciu reagujú koaliční a opoziční partneri?

Slovensko je stále v núdzovom stave, počet pozitívnych prípadov koronavírusu pribúda a tak premiér Igor Matovič rozhodol, že sa bude celoplošne testovať. Ide o vôbec prvé takéto testovanie v Európe. Pilot sa má konať na Orave už tento víkend a nasledujúce dva by sa mali dať otestovať ostatní obyvatelia Slovenska. Avšak, keďže nič nie je len čierne a biele, v utorok oznámil premiér, že si ide sadnúť s odborníkmi za jeden stôl a rokovať aj o úplnom lockdowne. O koronavíruse, testovaní, stave našich nemocníc či lockdowne budú hovoriť aj dnes večer v relácii na hrane dvaja politici. Z radov koalície prijal do štúdia pozvanie minister obrany Jaroslav Naď a za opozíciu bude hovoriť bývalý premiér a líder strany HLAS-SD Peter Pellegrini. 

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte otázku na  Jaroslava Naďa či Petra Pellegriniho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.


Sledujte reláciu Na hrane s Jaroslavom Naďom a Petrom Pellegrinim už dnes o 21:40 hod. na JOJke!

Tagy: Na hrane