Na hrane - Jana Krescanko Dibáková

Prvé kolo celoplošného testovania je za nami! Aj tejto téme sa budú venovať TÍTO hostia!

Slovensko má za sebou prvé kolo celoplošného testovania. Niektoré okresy sa pripravujú aj na druhé, ktoré sa bude konať už tento víkend. Aj o tomto budú hovoriť dnešný hostia v štúdiu. Kto to bude?

Slovensko má za sebou prvé kolo celoplošného testovania, ktoré ešte viac polarizovalo našu spoločnosť. Na výsledky nečakali len naši zákonodarcovia, ale sledoval ich aj celý svet. Vďaka testovaniu sa podchytilo 38 359 infekčných ľudí, čo je 1,06% testovaných. Aj tomuto sa dnes v štúdiu budú venovať dnešní hostia. Oproti ostrieľanej moderátorke Jane Krescanko Dibákovej si do kresiel sadnú minister práce Milan Krajniak a poslanec národnej rady Erik Tomáš.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Ak máte nejakú otázku na Milana Krajniaka alebo Erika Tomáša, neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.


Sledujte reláciu Na hrane s Milanom Krajniakom a Erikom Tomášom už dnes o 21:40 hod. na JOJke!